the ROOM B.V. Anthony Fokkerweg 1 1059 CM Amsterdam The Netherlands
+31 (0)20 3053810

Our firm

The ROOM:

Always in control and due diligence ready

0
jaar ervaring
0
Deals +
0
Proces specialisten
0
Juristen

A TECH ENABLED LEGAL PROCESS OUTSOURCING COMPANY

In 1999 zijn wij gestart met het efficiënter maken van processen binnen de fusie en overnamemarkt. Sindsdien verbeteren wij het primaire basisproces door innovatieve technologieën waardoor processen efficiënter en beter verlopen. Wij onderscheiden de volgende diensten: Transactiediensten (M&A - DataroomServices) en Corporate Legal Management diensten. Altijd zoeken we de krachtigste combinatie van software en mens. Daar zit de innovatie, de groei, voor u en voor ons.
ONS DOEL

Door te luisteren naar onze cliënt, in te spelen op de behoefte van de cliënt, te innoveren en geen enkele uitdaging uit de weg te gaan, zijn wij uitgegroeid tot marktleider en kennisbank op het gebied van transactiediensten, corporate legal management diensten en  DataroomServices.

Met onze processen en oplossingen zorgen wij ervoor dat onze klanten zo snel mogelijk en op een efficiënte wijze, altijd in control en due diligence ready zijn. Risico’s worden in kaart gebracht en geminimaliseerd om maximale waarde te waarborgen.

ONZE AANPAK

Om het beste resultaat voor onze cliënt te bereiken, blijven wij innoveren op zoek naar de nieuwste en beste software oplossingen. Het investeren in onze mensen om de nieuwste technologieën te kunnen toepassen is een noodzakelijk en continue proces. De nieuwe generatie van bedrijfsjuristen getraind op output en maximale toegevoegde waarde is hier geboren. Hierdoor slagen wij erin de enorme hoeveelheid informatie die inherent is aan deze processen, razendsnel en secuur te verwerken om doelmatig inzicht te krijgen in relevante informatie.

Wij beseffen dat processen snel, accuraat, veilig, kosteneffectief en stressvrij dienen te verlopen. Ons Professional Support team, bestaande uit vakspecialisten, maakt deze belofte daadwerkelijk waar. Wij leveren de volgende oplossingen: VDR delivery & DataroomServices, Corporate Housekeeping & Contract Management, PDR voor Private Equity en Portfolio bedrijven en Legal Artificial Intelligence oplossingen.

ONZE MENSEN

Om de beste dienstverlening te bieden, zijn wij altijd op zoek naar marktspecialisten met een pioniersmentaliteit. Ons team bestaat uit: senior juristen, data analisten, consultants en project managers. Wij verzorgen een werkklimaat dat erin voorziet dat elk persoon zich kan blijven ontwikkelen en eigen initiatief kan tonen. Op deze manier halen wij het beste uit ons zelf en het team, zodat wij als team het beste resultaat voor onze klant kunnen neerzetten.

the ROOM, for less risk, more control and maximum value

Are you the smartest person in the room?

Afspraak maken

Met onze toepassing maken we het M&A- en DD proces voor advocatuur,
bedrijven en corporate finance kantoren effectiever, accurater en kostenefficiënter.
Wilt u weten hoe? Neem contact op met Jeroen Kruithof, CCO van the ROOM:
+31 (0)20 3053810,
+31 642124018,
Jeroen@theROOM.nl

Paul Drop, General Counsel and Company Secretary, Europe Container Terminals B.V.

“Het inzetten van the ROOM werkt uitermate goed en praktisch. De dienstverlening ervaar ik als zeer flexibel, en men is daarbij zeer goed bereikbaar. De projectmanagers bij the ROOM hebben genoeg aan een half woord. Het is echt een adviseur gebleken die zorgvuldig is, vertrouwelijkheid bewaart en verantwoordelijkheid neemt. Kortom een uiterst prettige samenwerking!”  

Philip Zanders, Corporate Director Legal and M&A at USG People

“Wij hebben bij een groot aantal VDR projecten (zowel bij investeringen als desinvesteringen) gebruik gemaakt van de diensten van the ROOM. Steeds weer naar volle tevredenheid. The ROOM levert hoogwaardige diensten, snel en efficiënt. De medewerkers van the ROOM blinken uit in bereikbaarheid, flexibiliteit, know-how en betrokkenheid.” 

Robert Vet, CFO Nutsgroep B.V

“the ROOM heeft ons op zeer efficiënte en accurate wijze bijgestaan bij het inrichten van een dataroom. Mede door de klantgerichte en professionele instelling van de project managers waren wij altijd in control en due diligence ready.”

Colin Lustenhouwer, General Counsel PZEM N.V.

“the ROOM heeft ons uitstekend geassisteerd bij de bouw en het management van de datarooms horende bij de verkopen van Delta Retail aan EQT en netbeheerder Enduris aan Stedin. Van het maken van een tailor-made questionnaire tot het stroomlijnen van de dataverzameling en het anonimiseren van gevoelige contracten. Door de vakkennis van the ROOM konden wij de focus houden op onze core business. Samen met NautaDutilh heeft the ROOM een kwalitatief sterk en overzichtelijk eindproduct neergezet. Gedurende deze trajecten is the ROOM een waardevolle adviseur gebleken waar we 24/7 op konden bouwen.”